Adventtikalenterikampanja 2018

Nyt niitä taas saa, ihania perinteisiä adventtikalentereita!

Tämän vuoden kalenterin on kuvittanut Elina Warsta. Kalenteri maksaa 7 euroa, ja koko summa menee partiotoiminnan tukemiseen. Adventtikalenterikampanja on lippukunnan suurin varainkeruukampanja. Kalenterimyynnin tuottoja käytetään esimerkiksi retkiin, leireihin ja lippukunnan tarvikehankintoihin. Tuliketuissa tavoitteena on, että jokainen jäsen myy 7 kalenteria. Kalentereita kannattaa myydä sukulaisille, tuttaville, naapureille ja vaikkapa isän tai äidin työkavereille. Kalenterin voi ostaa myös netin kautta, ja samalla osoittaa tukensa haluamalleen lippukunnalle – eli myös se kumminkaima Rovaniemeltä voi saada kalenterin ja samalla tukea just meitä! 😉 Lisäksi pidämme myyntitempauksen lauantaina 10.11. klo 10-16 kauppakeskus Dixissä.

Jokainen 12 kalenteria myynyt saa tonttumerkin, 50 myynyt hopeisen tonttumerkin ja 100 kalenteria myynyt kultaisen tonttumerkin. Lisäksi lippukunta palkitsee jokaisen 25 kalenteria myyneen yllätyspalkinnolla!

Lisätietoa kalenterin historiasta, tuottojen käytöstä ja myyntipaikoista löytyy osoitteesta adventtikalenteri.fi!