Huippupestit aikuisille!

Partio Sotungin Tuliketuissa tarjoaa aikuisille vaihtelua arkeen, uusia kavereita ja vapaaehtoistyötä jolla on merkitystä.

Partiota harrastamalla löydät uusia kavereita ja pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, samalla saat hyvää vastavoimaa hektiselle työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.
Tule mukaan meidän porukkaan!

Tehtävistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Suvi Immoseen suvi.immonen(a)outlook.com /0400635937

Lippukunta ja partiopiiri järjestävät säännöllisesti koulutusta, joissa pääsee tutustumaan partion ikäkausiin, ryhmän johtamiseen ja partiomenetelmään. Aiempaa kokemusta tai partiotaustaa ei siis vaadita! 🙂

Syksyn 2019 Tervetuloa partioon -kurssit uusille aikuisille (lippukunta maksaa!):
8.9. ja 3.12.

Tule vapaaehtoiseksi tekemään keikkaa!

Tule opettamaan joku osaamasi taito tai auttamaan tapahtuman järjestelyissä. Tule tunniksi silloin tällöin, kerran kuussa tai koko viikonlopuksi – anna aikaasi sen verran kuin sinulla on. Esimerkiksi viikonloppuretkille keittiöön, sudenpentujen päiväkisoihin ja ryhmien omille retkille tarvitaan lähes aina apukäsiä!

Viikonloppuretket:

Tule mukaan lippukuntaretkelle tai ikäkausiretkelle pilkkomaan puita, tekemään ruokaa tai vaikkapa auttamaan teltanpystytyksessä! Usein retkillä tarvitaan myös tehtäväpisteiden vetäjiä ja rastien pitäjiä – kaikki on tietysti suunniteltu valmiiksi! Retkien päivämäärät löydät tapahtumakalenterista.

 

Partiotaitokisat:

-SuperSupe-partiotaitokisa huhtikuussa 2020: tule päiväkisaan saattajaksi 7-10-vuotiaiden ryhmälle!
-Törmä-partiotaitokisa huhtikuussa 2020: tule päiväkisaan saattajaksi yli 10-vuotiaiden ryhmälle!
-Piirin kevät-yökisat toukokuussa 2020: Tarvitsemme rasteille vetäjiä, sillä olemme järjestelyvuorossa!
-Susen Loikka -partiotaitokisa syksyllä 2020: tule päiväkisaan saattajaksi 7-10-vuotiaiden ryhmälle!
-Laten Laukka  -partiotaitokisa syksyllä2020: tule päiväkisaan saattajaksi yli 10-vuotiaiden ryhmälle!

 

Tule ryhmänjohtajaksi sudenpennuille!

Tavoitteenamme on startata uusi ekaluokkalaisten sudenpentulauma heti kun löydämme ryhmälle johtajat! Sudenpentulauman johtajana eli akelana on helppoa ja hauskaa – tunti viikossa, johtajiston kokous noin kerran kuussa ja muutama viikonloppuretki vuodessa ihanien, innokkaiden ja innostuvien lasten kanssa! Sudenpentujen partio-ohjelmaa on helppo toteuttaa ja siihen on olemassa valmiit viikkokokousideat. Sudenpenturyhmää johdetaan yhdessä toisen aikuisen kanssa. Lippukunnasta löytyy apua alkusysäykseen sekä toiminnan suunnitteluun ja piiri tarjoaa kaikenlaista koulutusta! Tule rohkeasti mukaan antamaan pienille mahdollisuus hyvään harrastukseen!

 

Tule tonttitiimiin!

Pääset mukaan ideoimaan ja järjestämään varainkeruutempauksia sekä osallistumaan tontin hankitaprosessiin. Laita viestiä siiri.kihlstrom(a)partio.fi

Tarvitsemme myös varainkeruumahdollisuuksia! Onko työpaikallesi tulossa inventaario? Tarvitsetteko postittajia tai ikkunanpesijöitä? Onko mökilläsi luvassa isot kevättalkoot? Kerro meille, niin tulemme hoitamaan homman korvausta vastaan!

 

 

Tule tekemään vapaaehtoistyötä, jolla on merkitystä!