Huippupestit aikuisille!

Partio Sotungin Tuliketuissa tarjoaa aikuisille vaihtelua arkeen, uusia kavereita ja vapaaehtoistyötä jolla on merkitystä!

Partiota harrastamalla löydät uusia kavereita ja pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, samalla saat hyvää vastavoimaa hektiselle työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä. Hae lisäinnostusta täältä ja tule mukaan meidän porukkaan!

Tehtävistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan Iiris Kihlströmiin, iiris.kihlstrom(a)partio.fi!

Lippukunta ja partiopiiri järjestävät säännöllisesti koulutusta, joissa pääsee tutustumaan partion ikäkausiin, ryhmän johtamiseen ja partiomenetelmään. Aiempaa kokemusta tai partiotaustaa ei siis vaadita! 🙂

Tervetuloa partioon -kurssit uusille aikuisille (lippukunta maksaa!) löydät täältä. Kurssin voi suorittaa myös verkkokurssina Moodlessa. Lisätietoja lippukunnalta!

Tule vapaaehtoiseksi tekemään keikkaa!

Tule opettamaan joku osaamasi taito tai auttamaan tapahtuman järjestelyissä. Tule tunniksi silloin tällöin, kerran kuussa tai koko viikonlopuksi – anna aikaasi sen verran kuin sinulla on. Esimerkiksi viikonloppuretkille keittiöön, sudenpentujen päiväkisoihin ja ryhmien omille retkille tarvitaan lähes aina apukäsiä!

Viikonloppuretket:

Tule mukaan lippukuntaretkelle tai ikäkausiretkelle pilkkomaan puita, tekemään ruokaa tai vaikkapa auttamaan teltanpystytyksessä! Usein retkillä tarvitaan myös tehtäväpisteiden vetäjiä ja rastien pitäjiä – kaikki on tietysti suunniteltu valmiiksi! Retkien päivämäärät löydät tapahtumakalenterista.

 

Partiotaitokisat:

-SuperSupe-partiotaitokisa huhtikuussa: tule päiväkisaan saattajaksi 7-10-vuotiaiden ryhmälle!
-Törmä-partiotaitokisa huhtikuussa: tule päiväkisaan saattajaksi 10-12-vuotiaiden ryhmälle!
-Susen Loikka -partiotaitokisa lokakuussa: tule päiväkisaan saattajaksi 7-10-vuotiaiden ryhmälle!
-Laten Laukka -partiotaitokisa lokakuussa: tule päiväkisaan saattajaksi 10-12-vuotiaiden ryhmälle!

 

Tule ryhmänjohtajaksi sudenpennuille!

Tavoitteenamme on startata uusi ekaluokkalaisten sudenpentulauma joka syksy – ja välillä myös keväällä! Sudenpentulauman johtajana eli akelana on helppoa ja hauskaa – puolitoista tuntia viikossa, johtajiston kokous noin kerran kuussa ja muutama viikonloppuretki vuodessa ihanien, innokkaiden ja innostuvien lasten kanssa! Sudenpentujen partio-ohjelmaa on helppo toteuttaa ja siihen on olemassa valmiit viikkokokousideat. Sudenpenturyhmää johdetaan yhdessä toisen aikuisen kanssa. Lippukunnasta löytyy apua alkusysäykseen sekä toiminnan suunnitteluun ja piiri tarjoaa kaikenlaista koulutusta! Tule rohkeasti mukaan antamaan pienille mahdollisuus hyvään harrastukseen! PS Lähtiessäsi akelaksi, saa oma sudenpentuikäinen lapsesi paikan ryhmästä, vaikka se olisi jo täynnä!

 

Talkoohommia tarjolla?

Aiomme lähteä lähivuosina ulkomaanmatkalle, jota varten teemme varainkeruuta erilaisin tavoin. Onko työpaikallesi tulossa inventaario? Tarvitsetteko postittajia tai ikkunanpesijöitä? Onko mökilläsi luvassa isot kevättalkoot? Kerro meille, niin tulemme hoitamaan homman korvausta vastaan!

 

 

Tule tekemään vapaaehtoistyötä, jolla on merkitystä!