Perhepartio

Tervetuloa mukaan Sotungin Tulikettujen perhepartioon! Welcome to Family Scouting in Sotungin Tuliketut!

(in English below)

Perhepartio on koko perheen harrastus! Perhepartiossa aikuinen ja alle kouluikäinen lapsi seikkailevat yhdessä samalla tutustuen partiotoimintaan. Perhepartio on helppo, elämyksellinen ja yhteisöllinen tapa tutustua partioon.

Perhepartio pähkinänkuoressa

  • Perhepartio on nimensä mukaisesti perheen yhteinen harrastus, ei siis pelkästään toimintaa lapsille
  • Perhepartioon osallistuu 3-6 -vuotias lapsi oman aikuisensa kanssa, myös pienemmät tervetulleita
  • Perhepartiossa retkeillään ja opitaan erilaisia taitoja
  • Perhepartio on oiva tapa tutustua oman paikkakunnan muihin vanhempiin ja lapsiin
  • Perhepartioon osallistuminen ei vaadi aiempaa partiokokemusta
  • Perhepartiota varten et tarvitse erityisiä partiovarusteita

 

Perhepartio Sotungin Tuliketuissa

Toiminta: Sotungin Tulikettujen perhepartio kokoontuu noin kerran kuussa tutustumaan luontoon, harjoittelemaan retkeilytaitoja ja puuhaamaan yhdessä. Perhepartiolaiset ovat tervetulleita myös lippukunnan yhteisiin tapahtumiin, kuten Kevätnuotiolle, Joulunuotiolle ja omille kesäleireille. Perhepartio ei vaadi aiempaa partiokokemusta tai erityisiä varusteita. Perhepartioon voi osallistua, vaikka ei osaisi suomen kieltäkään!

Maksut: Aikuinen maksaa Suomen partiolaisten jäsenmaksun ja lippukunnan jäsenmaksun 20e. 3-7-vuotias lapsi maksaa vain Suomen partiolaisten jäsenmaksun. Jäsenmaksun maksaneilla on toiminnassa partiovakuutus voimassa. Alle 3-vuotiaat eivät voi olla lippukunnan jäseniä, mutta he voivat osallistua toimintaan aikuisen kanssa. Alle 3-vuotiaan lapsen partiovakuutus on sidottu jäsenmaksua maksavan aikuisen vakuutukseen. Muistathan, että kuka tahansa voi hakea vapautusta partion jäsenmaksusta taloudellisin, sosiaalisin tai terveydellisin perustein!

Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja tule tutustumaan perhepartioon!

Nähdään perhepartiossa!

***

Family Scouting

Family Scouting is for children under seven years old and their parents. The purpose is to familiarise children with Scouting. Families also get a chance to enjoy positive nature experiences together with other like-minded people. Family Scouting is a great hobby for the whole family and an opportunity to meet other parents regularly. Read more about scouting from here.

Family Scouting in Sotungin Tuliketut
Family Scounting group meets about once in a month to explore nature, to practice hiking and camping skills and to spent time together. You don’t need previous scouting experience or special equipment. You don’t even have to speak Finnish to join Family Scouting! All adults have to pay the membership fee. Kids aged 3-7 have to pay a bit smaller membership fee. Kids under 3 years doesn’t have to pay the membership fee.

For more information, please contact the local group leader!