Adventtikalenterit myynnissä! Ohjeet myyjille

Hei tuliketut ja tulikettujen kotiväet! Viime viikkoina lippukuntalaisille on jaettu partiolaisten adventtikalentereita myyntiin. Kalenterit ovat tärkein varainkeruumuotomme, ja tuotoilla voimme pitää jatkossakin retket ja leirit kohtuuhintaisina. Kalenteri maksaa 10e, ja 4,5e tulee suoraan lippukunnalle. Lippukuntamme tavoitteena on myydä yhteensä 1000 kalenteria, eli varainkeruutavoite on 4500e! Vaikka partiolainen huivi kaulassaan on paras adventtikalenterin myyjä, vanhemmat saavat (ja pitääkin!) tukea partiolaista myynnissä. Muistakaa siis naapurit, työpaikat, mummit ja kummit! 12 myydystä kalenterista saa partiopaitaan perustonttumerkin, 50 myydystä hopeisen ja 100 myydystä kultaisen! Saataisko tänäkin vuonna jaettua kultainen tonttumerkki, tai vaikka kaksi? 🤩
Kalenterin voi maksaa joko käteisellä tai MobilePayllä, jokaisella ryhmällä on oma lyhytnumero MP-myyntiä varten. Viikolla 48 käteismyyntituotot (tai kuitti tilisiirrosta lpk:n tilille), MobilePayn kautta tapahtuneet myyntimäärät sekä myymättömät kalenterit palautetaan omalle johtajalle partioiltaan.
Kalentereiden mukana koteihin jaettu infokirje löytyy tästä: Adventtikalenterikirje_koteihin_2023
Tsemppiä myyntiin!!