Partion kevätkausi 2023

Jihuu, uusi partiokausi on alkanut! Johtajisto kokoontui 6.1. yhteen miettimään kevään tapahtumia ja suuntaviivoja.
Muilla lippukuntalaisilla partio jatkuu tammikuussa viikolla 2 tai 3 ryhmän oman johtajan ohjeen mukaan.

Alkavan kevään kohokohtia ovat Partioviikko huhtikuussa ja lippukuntaretki toukokuussa. Kesällä lähdemme tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten kanssa Lappiin vaeltamaan Hetta-Pallakselle! Lisäinfoa tulossa pian!

Lippukunnan uusi hallitus on pitänyt ensimmäisen kokouksensa. Lippukunnanjohtajana jatkaa Iiris ja pestijohtajana Eerika. Elisa aloittaa ohjelmajohtajana, Essi kolovastaavana ja Riikka jäsenrekisterinhoitajana. Suvi jatkaa sihteerinä ja somevastaavana. Saimme hallitukseen myös 3 uutta samoajaa, tervetuloa Henna, Markus ja Toni! Lippukunnan rahastonhoitajana jatkaa Satu.

Hyvää partiokevättä!

Fox-line -lippukuntaretkellä keväällä 2022. Kuva: Antti Leväniemi