Kiitos partiosyksystä! Partio jatkuu viikolla 2

On aika taas kiitoksen. Sotungin Tuliketuilla on hieno, toiminnantäyteinen syksy takana. Olemme saaneet uusia aikuisia mukaan johtamaan sudenpentulaumoja, käyneet jokaisen ikäkauden kanssa retkellä ja todenneet, että näin vaan upeita juttuja tapahtuu kun yhdessä ryhdytään toimeen. Kiitos siis jokaiselle lippukunnan johtajalle, olet aarre! Erityiskiitos syksyn uusille akeloille Jennalle, Hennalle ja Vesalle!

Syksyyn painottuu koko lippukunnan varainkeruu. Suuret ponnistukset adventtikalenterimyynnissä ja Itsenäisyyspäivän myyjäisissä tuottivat konkreettista tulosta: adventtikalentereita myytiin 715kpl ja myyjäisistä tuottoa tuli mukavasti niin ryhmille kuin yleisesti toimintaa varten. Kiitos siis kaikille ahkerille kalenterimyyjille sekä kaikille, jotka tavalla tai toisella osallistuitte myyjäisiin leipojina, askartelijoina, apukäsinä, kuskeina. Kiitos myös kalenterin hankkineille ja myyjäisissä ostoksilla käyneille.

Kiitos kotiväet yhteistyöstä ja siitä, että kannustatte partiolaistanne mukaan toimintaan ja ottamaan vastuuta itsestä, toisista ja maapallostamme. Kiitos kaikki tuliketut siitä, että olette aina valmiina!

Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen. Rauhaisaa joulua ja hauskaa uutta vuotta!

Partio jatkuu viikolla 2 (tai oman johtajan ohjeen mukaan).

Lippukuntalaisemme Riikka kävi hakemassa Betlehemin Rauhantulen Helsingistä, ja nyt se palaa Hakunilan kirkon muistolehdossa. Sieltä voi kuka tahansa käydä hakemassa rauhantulen itselleen omaan lyhtyyn ja levittää rauhan sanomaa.