Partiolaisten adventtikalenterit myynnissä

”Ei tule joulua ilman partiolaisten adventtikalenteria!”

Partiolaisten adventtikalenterikampanja on alkanut 75. kertaa! On siis juhlavuosi. Myös me Sotungin Tuliketut myymme kalentereita. Tänä vuonna adventtikalenterin on kuvittanut Ninka Reittu, ja tuttuun tapaan jokaisena adventtina nettiin ilmestyy uusi jakso Joulutarinaa. Ensimmäisen luukun ja jakson saa avata jo 27.11.!

Ostamalla kalenterin tuet partiotoimintaa paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Kalenterin hinta on 10 euroa, ja sen voi maksaa joko käteisellä tai MobilePayllä. Kalenterin hinnasta 4,5e jää lippukunnalle (josta pieni osuus suoraan myyjän omalle ryhmälle) ja loput 5,5e menee piirille ja Suomen Partiolaisille. Sotungin Tuliketuilla on tavoitteena myydä 1000 kalenteria. Myyntituotoilla pidämme ensi vuoden retkien ja tapahtumien osallistumismaksut alhaisina ja tuotamme laadukasta partiotoimintaa Hakunilan ja lähialueen lapsille. Osa tuotoista suunnataan myös ensi kesän Lapin vaellukseen.

Ilmoitamme myyntitempauksissa somessa, ota siis meidän Facebook (Sotungin Tuliketut ry) ja Instagram (@sotungintuliketut) seurantaan! Jos et satu törmäämään meihin Hakunilassa, voit ostaa kalenterin myös etämyynnillä MobilePayn kautta toimituskuluitta tai verkkokaupasta 2€:n postikuluilla. Ostaessasi verkkokaupasta tämän linkin kautta, kohdistat tuoton juuri meidän lippukunnalle. Voit ostaa kalenterin verkkokaupasta myös kaukana asuvalle ystävälle yllätyslahjaksi!

Kiitos jo etukäteen ostajille tuesta ja myyjille varainkeruusta!