Perhepartio alkaa

Sotungin Tuliketuissa alkaa perhepartiotoiminta! Perhepartiossa aikuinen ja alle 7-vuotias lapsi pääsevät yhdessä nauttimaan luonnosta, oppimaan retkeilytaitoja ja tutustumaan partioon. Toimintaa järjestetään kerran kuukaudessa. Perhepartiossa pääsee tapaamaan muita samanhenkisiä perheitä ja viettämään yhteistä aikaa lasten kanssa. Lapsi voi osallistua perhepartioon myös muun kuin huoltajansa kanssa; esimerkiksi tädin, isovanhemman tai kummin kanssa. Perhepartio (kuten partio muutenkaan) ei vaadi aiempaa kokemusta tai erikoisvarusteita. Edes suomen kieltä ei tarvitse osata! Lue lisää lippukuntamme perhepartiosta täältä.

Tule tutustumaan perhepartioon ja ilmoittautumaan mukaan:
la 20.8. klo 10-14 Itä-Hakkilan kylärieha: etsi Sotungin Tulikettujen teltta!
su 11.9. klo 15-18 lippukunnan perhepartiopäivä Sotungin urheilupuistossa

Lisätietoja saat Minniltä, sanniminni.sakari@partio.fi

Nähdään perhepartiossa!

***

Family Scounting starts!

Scouting is a fun hobby for the whole family! Together we play, learn new things and spend time in the nature. Family Scounting group meets once in a month to explore nature, to practice hiking and camping skills and to spent time together. You don’t need previous scouting experience or special equipment. You don’t even have to speak Finnish to join Family Scouting! Read more from here.

Family Scouting events:
Saturday 20.8. 10-14 at Itä-Hakkilan kylärieha: find our stand and do some activities with your children!
Sunday 11.9. 15-18 Tuliketut’s family scouting day at Sotungin urheilupuisto

For more information, please contact Minni, sanniminni.sakari@partio.fi