Partiovuosi 2021 käynnistyy ulkotoimintana

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 tiedotustilaisuudessa nykyisten rajoitusten jatkamisesta ja  alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan jatkumisesta ulkona. Tämä tarkoittaa sitä, että Sotungin Tulikettujen partiovuosi 2021 käynnistyy viikolla 2! Viikkotoiminta järjestetään ulko- tai etätoimintana oman ryhmän kesken. Ryhmänjohtajat ilmoittavat ryhmäläisilleen, millon ja miten ryhmä aloittaa kevätkautensa. Ja miten ihana talvisää meille tulikaan!

Lippukunta- tai ikäkausitasoisia tapahtumia ei toistaiseksi järjestetä lainkaan. Johtajiston tapaamiset järjestetään tällä hetkellä vain etänä. Lue lisää Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tiedotteesta.

HALUATKO mukaan partioon?

Muutamissa ryhmissämme on tilaa – ota yhteyttä uusien jäsenten yhteyshenkilöön Sannaan (sanna.rajanen (a)gmail.com). Meillä on myös kova tarve uusille aikuisille vetämään viikkotoimintaa! Mikäli sinua kiinnostaa uusi harrastus itsellesi tai sinulle ja lapsellesi yhdessä, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan Iirikseen (iiris.kihlstrom(a)gmail.com)!