Partio jää joulutauolle jo 30.11.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä antoi 27.11. uusia rajoituksia huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Jotta epidemia ei ainakaan partiossa jatka leviämistään, jää kasvokkain tapahtuva partiotoiminta joulutauolle jo 30.11. alkaen. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tiedotteen löydät täältä.

Ryhmänjohtajat pyrkivät pitämään joulukuussa ainakin yhden etäkokouksen, jossa voidaan muistella kulunutta syksyä, miettiä ensi kevättä ja toivottaa hyvät joulut kavereille. Ryhmänjohtajat infoavat omia ryhmiään.

Tänä vuonna emme voi järjestää myöskään perinteisiä Itsenäisyyspäivän Myyjäisiä. Myös syyskauden päättävä Joulunuotio jää välistä. Syksyn merkit ja muistamiset jaetaan ryhmille tammikuussa, kun kevätkausi saadaan toivottavasti startattua.

Kaikesta huolimatta toivotamme jäsenille perheineen oikein hyvää joulun odotusta! Pysytään terveinä!