Uusia aikuisia tarvitaan viikkotoimintaan!

 Hei sinä aikuinen, joka olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä!

Partio on mahtava paikka tehdä vapaaehtoistyötä. Sen lisäksi, että mahdollistat alueen lapsille hyvän harrastuksen, saat myös itsellesi jopa elämänmittaisen seikkailun! Partiossa pääset toteuttamaan itseäsi, oppimaan ihan uusia juttuja ja hyppäämään hetkeksi pois omasta, ehkä kovinkin hektisestä, oravanpyörästä.

Tällä hetkellä lippukunnassamme on useampikin ryhmä ilman toista aikuista johtajaa – kukaan ei siis toimi yksin. Olisitko Sinä valmis lähtemään mukaan toimintaamme ja vetämään partioryhmää yhdessä toisen aikuisen kanssa? (Tulemalla mukaan säännölliseen viikkotoimintaan, varmistat samalla myös oman lapsesi pääsyn mukaan ;))

Ryhmänjohtaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vain halun oppia uutta ja toimia lasten parissa. Me perehdytämme, tuemme ja annamme valmiit vinkit partioiltojen ohjelmaan. Tarjolla on myös kursseja, joilta saa paljon lisätietoa asiaan. Ryhmänjohtaminen sopii kaikille nuorille ja aikuisille ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Sen lisäksi, että teet jotain merkityksellistä lasten hyväksi, me takaamme, että saat itsellesi:
1. Uusia kokemuksia
2. Uusia taitoja
3. Uusia kavereita
4. Irtiottoja arjesta
5. Yhteisen harrastuksen lapsesi kanssa
6. Mahdollisuuden hullutella, leikkiä ja toteuttaa hauskoja asioita
7. Mahtavia luonto- ja metsäkokemuksia

Tuu meidän joukkoon! Ole yhteydessä vaikkapa Facebookin kautta!