Kevätkokouksen materiaalit

Sotungin Tulikettujen sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 25.3. klo 18.00 alkaen ilmoitetusta poiketen koronavirusepidemian takia etäkokouksena. Etäkokousalustana käytämme Zoomia, ja kokouslinkki jaetaan johtajiston Whatsapp-ryhmässä ennen kokousta. Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia, eli muutkin kuin johtajat saavat osallistua kokoukseen. Kaikilla yli 15-vuotiailla on äänioikeus. Mikäli et ole johtaja, mutta haluat osallistua kevätkokoukseen, saat linkin Riikalta, riikka.haltia(a)partio.fi.

Kokouskutsu esityslistoineen löytyy täältä: Kutsu ja esityslista

Tutustuthan etukäteen kokousmateriaaleihin:

Toimintakertomus 2019

Tilinpäätös 2019

Tulikettujen säännöt muutosehdotuksella2020

Muista varata myös kokouskahvi, -tee tai -kaakao ja eväät! 🙂