Partiotoiminta tauolle 15.4. asti

Suomen Partiolaiset (SP) on ohjeistanut perumaan tai siirtämään partion viikkotoiminnan ja retket ainakin 15.4. asti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lippukuntamme noudattaa ohjeistusta. Suomen Partiolaisten tiedote löytyy täältä.

Tiedotamme kevään toiminnasta ja aikatauluista lisää SP:n ja viranomaisten tulevien ohjeiden perusteella. Kesäleirin suhteen lähdemme siitä ajatuksesta, että Muisku voidaan järjestää normaalisti. Muiskun leiriorganisaatio seuraa ja noudattaa tässä asiassa THL:n ja Suomen Partiolaisten ohjeistuksia. Mikäli Muiskun tilanteeseen tulee muutoksia, järjestäjät informoivat leirille ilmoittautuneita.

Muiskun ilmoittautuminen päättyy 17.3., ja laskutus alkaa vasta huhtikuun puolenvälin jälkeen, kun koronatilanteesta on enemmän tietoa. Lippukunta suosittelee ilmoittautumaan leirille partioperheiden alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.muisku20.fi/ilmoittautuminen!