Kesäkettu 2019

Joko oot kuullut KESÄKETUSTA, meidän omasta kesäleiristä? Ilmoittautuminen alkaa N-Y-T – NYT!

 

KESÄKETTU 2019

8.-14.7. tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset
11.-14.7. koko lippukunta

Tänä kesänä Sotungin Tuliketut lähtevät Maskuun Linnavuoren Eräkeskukseen! Leiri alkaa tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten vaelluksella. Sen jälkeen myös sudenpennut ja seikkailijat saapuvat leiriin, ja on aika ohjelmalaaksojen ja 2-vuotissynttäreiden!

 

Pitkä leiri: Vaellus ja leiri 8.-14.7.

Tarpojat ja sitä vanhemmat pääsevät tutustumaan Kuhankuonon retkeilyalueen upeisiin maisemiin kahden yön vaelluksen ajan. Vaellukselle lähdetään yhteiskuljetuksella maanantaiaamuna 8.7. Vaellus päättyy keskiviikkona 10.7. leiripaikalle Linnavuoren Eräkeskukseen. Loppuviikko vietetään Eräkeskuksella, ja paluubussi tuo kaikki leiriläiset kotiin 14.7. iltapäivällä.

Vaellukselle otetaan mukaan rinkkaan vain vaelluksen aikana tarvittavat tavarat. Vaellus on suunniteltu sopimaan kaikille – ohjeistamme varusteista ennen vaellusta, kävelemme maltillisen matkan ja pidämme taukoja. Rohkeasti mukaan!

 

Lyhyt leiri 11.-14.7.

Sudenpennut ja seikkailijat lähtevät yhteiskuljetuksella kohti Linnavuoren Eräkeskusta torstainaamuna 11.7. Leiripäivät koostuvat ohjelmalaaksoista, iltaohjelmista ja tietenkin uimisesta! Paluubussi tuo kaikki leiriläiset kotiin 14.7. iltapäivällä. Myös tarpojat ja sitä vanhemmat voivat osallistua vain lyhyelle leirille, mutta silloin jää paitsi isompien vaelluksesta!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksa-lomakkeen kautta 8.4.-22.5. Alaikäinen ilmoitetaan huoltajan partioID-tunnuksilla. Täytä lomake huolellisesti! Kuksa-lomake löytyy täältä:

kuksaan.fi/26500

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 9.6. asti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta leirimaksua. Sairastumistapauksissa leirimaksun voi anoa Partiovakuutuksesta lääkärintodistuksella.

 

Leirimaksu

Leirimaksun suuruus riippuu leiriajasta: pitkä leiri 60e, lyhyt leiri 50e (samoajat maksuton). Maksuohjeet:

Saaja: Sotungin Tuliketut
Saajan tilinumero: FI54 5780 3820 0020 37
Summa: riippuu leirin pituudesta: 60e tai 50e
Viite: 33022
Eräpäivä: 26.5.2019

 

Leiriläisen kirje

Leiriläisen kirje lähetetään ilmoittautuneille kesäkuun alussa. Kirjeestä löytyy tarkemmat ohjeet, lähtöajat ja varustelistat.

 

Kysyttävää?

Leirinjohtaja Suvi Immonen, suvi.immonen@outlook.com
Vaelluksen johtaja Kimmo, Kyyrö kimmoky90@gmail.com

 

LEIRIKIRJEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ: Kesäkettu leirikirje 1