Wanted: tekijöitä karjalanpiirakkatalkoisiin 5.12.

Sotungin Tuliketut järjestää perinteiset Itsenäisyyspäivän myyjäiset Hakunilan kirkolla 6.12. Lippukunta osallistuu ensin jumalanpalvelukseen ja autamme mm. kolehdinkeruussa. Myyjäiset alkavat heti jumalanpalveluksen jälkeen noin klo 11.10 ja päättyvät klo 13.30. Myynnissä mm. jouluisia käsitöitä, koristeita sekä herkkuja. Lisäksi myyjäisissä on arpajaiset sekä puffet, josta voi ostaa kirkkokahvien lisäksi karjalanpiirakoita vaikka kotiinkin!

Tarvisemme vanhempien, isovanhempien, kummien ja vaikka enojen apua karjalanpiirakoiden leipomisessa! Vanhemmat ja isovanhemmat ovat jo vuosien ajan tehneet herkullisia karjalanpiirakoita myyjäisten puffettiin sekä kahvin kanssa ostettavaksi että kotiinvietäväksi. Talkoot pidetään keskiviikkona 5.12. klo 17-20 Hakunilan kirkon isossa keittiössä. Tule avuksi vaikka siksi aikaa, kun lapsesi on valmistelemassa ryhmänsä pöytää! Ennakkotaitoja ei tarvita, into ja auttavat kädet riittävät! Ilmoittautuminen Essille (kts. infokirje).

Myyjäiset ovat perinteinen osa lippukuntamme toimintaa, ja yksi tärkeimmistä varainkeruutapahtumista. Kaikki myyjäistuotot tulevat suoraan lippukunnalle: ryhmien myyntituotot ryhmien omaan käyttöön, ja puffetin sekä arpajaisten tuotto yhteisten retkien ja leirien toteuttamiseen. Kaikella varainkeruulla (adventtikalenterit ja myyjäiset) pyrimme pitämään retki- ja leirimaksut alhaisina.

Infokirje Tulikettujen koteihin on jaettu viikolla 46. Kirje löytyy myös tästä: Myyjäiskirje koteihin 2018