Terveisiä syksyn partiotaitokisoista!

OPHP ilmoittautuu rastille, vahvuus 5!

 

Tänä syksynä Tulikettujen ryhmillä on ollut huikea menestys partiotaito- eli pt-kisoissa! Pt-kisoissa vartiot pääsevät testaamaan käytännössä, miten partioilloissa ja retkillä opitut taidot ovat jääneet mieleen. Vaikka rastitehtävät arvioidaan pistein ja kisassa on aina voittaja, on kisoissa silti tärkeintä pitää hauskaa ja oppia uutta oman ryhmän kanssa. Tänä syksynä pt-kisoissa on käynyt 6 ryhmää, joista kolme on kirinyt kisojen tokaksi tai ekaksi!

SuSen Loikassa 6.10. sudenpentusarjan toisen sijan otti PartioPantterit, ja seikkailijasarjan jaetulle toiselle sijalle tuli Aavikkoketut. Kisan teemana oli Suomen vesistöt. Onnea Pantterit ja Aavikset! 😘

PartioPantterit trangialounaalla. Hyvää oli!

Laten Laukassa 27.10. kisattiin esihistoriallisella teemalla. Kisaamassa oli tarpojavartio OPHP,  joka vei tarpojasarjan voiton! Mahtavaa OPHP! 💪 Laten Laukan bonuksena on se, että kaksi parasta tarpojavartiota pääsevät edustamaan Suomea seuraavan kevään pohjoismaiseen 5-otteluun. Ihan huikeeta, onnea OPHP! 🎉

Hyvä kiva bra, antaa tulla lisää vaan! 

Tulirastilla tehtävänä oli sytyttää nuotio tuluksilla, ja saada tuli polttamaan kolmea narua katki. OPHP onnistui tehtävässä kirkkaasti parhaiten: ensinnäkin tuli syttyi, ja kaksi narua paloi!