Hallitus esittäytyy

Hallitus kokoontuu noin joka toinen kuukausi, tai kun jotain tärkeää nuijittavaa ilmenee. Hallitus valmistelee keväisin edellisen vuoden tilinpäätöksen ja laatii toimintakertomuksen. Syksyisin on vuorossa toimintasuunnitelman ja talousarvion tekeminen seuraavalle vuodelle. Hallitus valmistelee ja kutsuu koolle sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset. Useimmiten hallituksen kokouksessa keskustellaan lippukunnan taloudesta, hankinnoista ja isommista suuntaviivoista, sekä ihan partion perusarjesta kuten ryhmien toiminnasta, kesäleireistä ja ansiomerkeistä. Asiasta ja asian vierestä puhumisen lisäksi kokouksissa kohdataan aina wifi- ja kirjautumisongelmia sekä hyviä kokouseväitä!

Vuonna 2018 hallituksessa istuvat Essi (lippukunnanjohtaja eli hallituksen puheenjohtaja), Iiris (pestijohtaja), Riikka (ohjelmajohtaja, jäsenrekisterinhoitaja), Suvi (viestintävastaava), Satu (taloudenhoitaja), Kimmo (sihteeri) ja Minttu (kolovastaava).

Vinkvink, lippukunnan sääntömääräiset kokoukset ovat kaikille avoimia! Seuraava kokous, Syyskokous, pidetään marraskuussa. Kutsu kokoukseen ilmestyy nettisivuille 2 viikkoa ennen kokousta!