Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö?

Hei sinä aikuinen, joka olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä!

Partio on mahtava paikka tehdä vapaaehtoistyötä. Sen lisäksi, että mahdollistat alueen lapsille hyvän harrastuksen, saat myös itsellesi jopa elämänmittaisen seikkailun! Partiossa pääset toteuttamaan itseäsi, oppimaan ihan uusia juttuja ja hyppäämään hetkeksi pois omasta, ehkä kovinkin hektisestä, oravanpyörästä.

Tällä hetkellä lippukuntamme jonossa on kymmenkunta tulevaa eka-tokaluokkalaista, mutta johtajia eli aikuisia tälle porukalle eli sudenpentulaumalle ei vielä ole. Olisitko Sinä valmis lähtemään mukaan toimintaamme ja vetämään sudenpentulaumaa yhdessä toisen aikuisen kanssa? (Tulemalla mukaan säännölliseen viikkotoimintaan, varmistat toki samalla myös oman 7-8-vuotiaan lapsesi pääsyn mukaan ;))

Ryhmänjohtaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vain halun oppia uutta ja toimia lasten parissa. Me perehdytämme, tuemme ja annamme valmiit vinkit laumailtojen ohjelmaan. Tarjolla on myös kursseja, joilta saa paljon lisätietoa asiaan. Ryhmänjohtaminen sopii niin miehille kuin naisillekin!

Sen lisäksi, että teet jotain merkityksellistä lasten hyväksi, me takaamme, että saat itsellesi:
1. Uusia kokemuksia
2. Uusia taitoja
3. Uusia kavereita
4. Irtiottoja arjesta
5. Yhteisen harrastuksen lapsesi kanssa
6. Mahdollisuuden hullutella, leikkiä ja toteuttaa hauskoja asioita
7. Mahtavia luonto- ja metsäkokemuksia

Tuu meidän joukkoon! Tapaat meidät keskiviikkona 15.8. klo 18-19 Skomarsin torpalla Hakunilassa, tai jos tuo aika ei onnistu niin ole yhteydessä vaikkapa Facebookin kautta!

Heikki ja Riikka tekevät leirimerkkejä yhdessä sudenpentujen ja seikkailijoiden kanssa Kliffalla.