Kiitos tästä vuodesta!

Joulunuotiolla oli hurjan paljon Tulikettuja ja perheenjäseniä, kiitos kun olitte! Nyt vaan reippaasti ompelemaan merkkejä hihoihin. Tässä muutama ajatus lippukunnanjohtajalta vuoden ja kolmevuotisen pestin lopuksi:

 

Kolme vuotta lippukunnanjohtajana on ottanut paljon mutta antanut vielä enemmän! Pestissä olen joutunut ratkaisemaan ongelmatilanteita, pommittamaan sekä johtajia että kotiväkiä viesteillä ja välillä hoputtamaan muita deadlinejen lähestyessä (tai jo niiden mentyä ohi). Olen oppinut delegoimaan, täyttämään avustushakemuksia ja ymmärtämään talousarvioita. Olen kuullut monta innostunutta tarinaa retkien jälkeen – ja myös niitä “ei-tehdä-tätä-enää-ikinä” -juttuja. Olen oppinut, että kiittämällä ja tarjoiluilla saa hyvät tyypit vielä seuraavaankin kokoukseen mukaan. Sen takia haluankin nyt kiittää ihan jokaista meidän nuorta ja aikuista johtajaa, joka on kokouskutsuihini vastannut, suunnitellut kanssani lippukunnan tapahtumia ja vieläpä yhdistänyt tämän vuoden aikana kaksi lippukuntaa yhteen. Kiitos hallitukselle tosujen, budujen, tokejen ja tilinpäätösten parissa puurtamisesta. Kiitos luotseille ikäkausijohtajien tukemisesta. Erityiskiitos ryhmänjohtajille Hannalle, Minna I:lle, Sannalle, Minna R:lle, Riikalle, Tuulille, Idalle, Essille, Kimmolle, Piialle, Lotalle, Ellalle, Mintulle, Jussille jotka pyörittävät sitä varsinaista partiotoimintaa viikkokokouksissa ja vetävät retkiä.

 

Kiitos myös teille kotijoukoille, jotka olette omalla panoksellaan esimerkiksi retkien kimppakyydityksillä, myyjäisleipomuksilla ja arpajaisvoitoilla olette tukeneet toimintaamme. Tsempatkaa lapsia ja nuoria osallistumaan partioiltoihin, retkille ja tapahtumiin, tukekaa harrastamista ja pikkuhiljaa kasvavaa vastuuta ryhmässä tai lippukunnassa, olkaa kiinnostuneita siitä, mitä partioreissuilla on tehty. Se on lapselle ja nuorelle tärkeää. Ehkä samalla myös teille syttyy pieni partiokipinä, jota voi tulla kohentamaan isommaksi vaikkapa retkille!

 

Jätän lippukunnanjohtajan pestin hieman haikeana, mutta myös iloisena. Pääsen mentoroimaan uutta lippukunnan johtokolmikkoa, eli lpkj-Essiä, pestivastaava-Iiristä ja ohjelmavastaava-Riikkaa. Ensi vuonna keksitään yhdessä lippukunnalle huuto ja ideoidaan lippu. Ryhmien viikkotoiminta alkaa viikolla 2 (ellei ryhmänjohtaja ilmoita muuta). Huhtikuussa on partioviikko. Toukokuussa pidetään koko lippukunnan yhteinen retki, jonka lopuksi pidetään Kevätnuotio. Heinäkuussa lähdetään koko lippukunnan voimin kesäleirille Kliffalle! Ilmoittautuminen alkaa jo tammikuussa!

 

Hyvää yötä, onni myötä, kiitos tästä vuodesta. Oli hauska tavata, kun sain olla mukana! Oikein rauhallista joulunaikaa – viettäkää se leväten, herkutellen ja tärkeiden ihmisten kanssa!

 

Jouluterkuin,

 

Suvi
lippukunnanjohtaja