Partiosyksy on alkanut!

 

Lettuja á la Karri ja Essi!

Sotungin Tulikettujen syksy starttasi 17.8. Hakunilassa pidetyssä aloitustapahtumassa. Meitä oli ihan hurjan monta vanhaa ja uutta partiolaista paikalla leikkimässä, puuhailemassa ja syömässä lettuja. Saimme joukkoihimme myös kaksi uutta aikuista, jotka lähtivät johtamaan ekstralaumaa! Suuri kiitos heille!

Lippukunnassamme on tällä hetkellä 127 jäsentä, jotka kokoontuvat yhdeksänä ryhmänä. Kaikki eka-kolmasluokkalaisten ryhmät ovat täynnä, mutta sitä vanhempia mahtuu mukaan! Ryhmien kokousajat ja -paikat löydät täältä.

 

Syksyllä järjestämme tuttuun tapaan ikäkausien omat viikonloppuretket. Sudenpentujen sekä seikkailijoiden retket osuvat samalle viikonlopulle 3.-5.11., tarpojat ja samoajat retkeilevät 17.-19.11. Ryhmät voivat osallistua myös piirin ja Kannuksen partiotaitokisoihin (Susen Loikka ja Laten Laukka) ja muihin tapahtumiin.  Joulukuussa lippukunta järjestää Itsenäisyyspäivän myyjäiset sekä kauden päätöstapahtuman Joulunuotion. Kurkkaa päivämäärät tapahtumakalenterista.

Vanhempien rooli tukijoina ja mahdollistajina painottuu loppuvuoteen. Lokakuun puolivälissä alkaa tärkein varainkeruuprojektimme eli partiolaisten adventtikalenterikampanja. Adventtikalenteri maksaa 7e, ja koko tuotto menee lyhentämättömänä partiotoimintaan; oikeastaan ostaja tukee partiotoimintaa 7 eurolla, ja saa siitä kiitoksena adventtikalenterin. Lippukunnan tavoitteena on, että jokainen jäsen myy 5 kalenteria. Teemme myös myyntitempauksia esim. kauppakeskittymissä. 12 myydyllä kalenterilla saa itselleen tonttumerkin! Toinen tärkeä varainkeruutapahtuma on Itsenäisyyspäivän myyjäiset. Niihin toivomme kotiväeltä leipomuksia ja käsitöitä sekä arpajaisvoittoja. Ja tietysti kaikki sukulaiset ja naapurit tekemään jouluostoksia!

Pidämme uusien partiolaisten vanhemmille vanhempainillan maanantaina 2.10. klo 18-19 Nissaksen Asukaspuistolla. Tervetuloa!

 

Hauskaa partiosyksyä jokaiselle, nähdään tapahtumissa!

lippukunnanjohtaja Suvi

 

PS! Tiesithän, että vanhemmat, kummit ja mummit saavat tulla kaikkiin tapahtumiin mukaan? Retkille voi tulla tekemään ruokaa, vastaamaan saunanlämmityksestä tai avustamaan rastihenkilönä joko koko viikonlopuksi tai vaikka vain päiväksi. Partiotaitokisoihin voi tulla ryhmän saattajaksi, ja Joulunuotiolle tarvitaan pullataikinan leipojaa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

 

Uusi seikkailijaryhmä on nimeltään Pinkit Hattaramammutit – kuten kuvasta näkyy 🙂