Adventtikalentereiden myynti alkaa!

Partiolaisten perinteisten adventtikalentereiden myynti on alkanut! Me Sotungin Tuliketut myymme myös!

Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut lastenkirjakuvittajana tunnettu Christel Rönns.

Ostajalle:

Adventtikalenterin hinta on 10€. Myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja lähes puolet tuotoista tulee suoraan lippukunnalle. Sotungin Tuliketuissa tuotto suunnataan retki- ja leiritoimintaan. Lisäksi jokaisesta myydystä kalenterista menee 0,5€ myyjän omalle ryhmälle.

Voit tavata isoja ja pieniä kalenterimyyjiämme kaduilla, ostoskeskittymissä ja erilaisissa tapahtumissa – jopa omalla kotiovellasi! Voit myös piipahtaa ryhmien viikkoilloissa ostamassa kalenterin. Suurin Tulikettujen myyntitapahtuma on 16.11. Dixissä. Kaikki myyntipaikkamme ja -aikamme löydät täältä: adventtikalenteri.fi/myyntipaikat/

Mikäli välimatka on liian pitkä, voit ostaa kalenterin myös netin kautta! Muista silloin valita valikosta tuen kohteeksi Sotungin Tuliketut. Kiitos tuestasi!

 

Lippukuntalaisten vanhemmille:

Hyvät vanhemmat, tarvitsemme apuanne. Kaikki lippukuntalaiset osallistuvat myymiseen ja mukaan otetaan mielellään myös kotiväen apu monin keinoin! Tavoitteenamme on myydä huimat 1400 adventtikalenteria! Alla on tiivistelmä koteihin jaetusta infomateriaalista. Luettehan huolella!

Jokainen partiolainen saa kalentereita myyntiin

Kaikille on tilattu ennakkoon 12 adventtikalenteria myyntiin, ja siitä saakin sitten tonttumerkin todistukseksi suorituksesta. Toki määrä voi olla suurempikin tai pienempi. Pohtikaa määrää perheessänne ja miettikää mitä haluatte tavoitella. Parhaat myyjät palkitaan!

 • 12 myytyä adventtikalenteria = tonttumerkki
 • 50 myytyä adventtikalenteria = hopeinen tonttumerkki
 • 100 myytyä adventtikalenteria = kultainen tonttumerkki  

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Vaikka reipasta ja kohteliasta käytöstä on kotona harjoiteltu, on myyntitilanne jännittävä. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa. Tärkeää on kohtelias käytös, turvallisuus ja myynnin mielekkyys. Toivomme lisäksi, että voitte edistää myyntiä omien kontaktienne kautta. Kalentereita voi myydä esim. 

 • kavereille, tutuille, ystäville, sukulaisille, naapureille
 • vanhempien työpaikkojen kautta
 • vanhempien sosiaalinen median kautta
 • oman koulun opettajanhuoneessa, jos kysyy siihen luvan

Yhteiset myyntitapahtumat

Myymme ryhmittäin kalentereita yhteisesti loka-marraskuussa Vantaan alueella kauppojen yhteydessä ja tapahtumissa. Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista. Lisätietoa tulossa myyntipaikkojen ja -aikojen tarkennuttua, mutta alustavasti sudenpennut ja seikkailijat ovat menossa 16.11. Dixiin.

Kalenterirahojen tilitys

Kalenterit tulee tilittää viimeistään 30.11.2019 mennessä, mieluiten sitä mukaan kuin myynti etenee.

 • Kaikki rahat myydyistä kalentereista (ja myös myymättömät kalenterit) tuodaan omalle johtajalle 30.11. mennessä. 
 • Myyjien palkinnot jaetaan puurojuhlassa.
 • Kalenterit voi tilittää käteisenä kirjekuoressa tai suljettavassa pussissa. Päälle merkinnät: 
  1. myyjän nimi
  2. myyjän ryhmän nimi
  3. myytyjen kalenterien määrä
  4. sisällä olevien rahojen summa
 • Rahat voi tilittää myös lippukunnan tilille FI54 5780 3820 0020 37 ja VIITE 1950120
 • Valitusta tilitystavasta kannattaa infota oman ryhmän johtajia. Jos kalenterirahat tilitetään lippukunnan tilille, muistattehan lähettää ryhmänjohtajalle kuitin maksusta.

Kysymyksiä?

Kysymyksiin vastaavat adventtikalenterikampanjapäälliköt Minna ja Sanna sekä ryhmänjohtajat

Onnistunutta myyntiä kaikille!