Kevätkausi alkaa!

Kevät 2019 on täällä!

Hyvää uutta vuotta! Lippukunnan johtajisto on viettänyt loppiaisviikonlopun yhdessä suunnitellen kevättä ja ladaten akkuja syöden, pelaillen ja saunoen. Viikkokokoukset alkavat viikolla 2. Kevään toimintakalenteriin sisältyy partioiltojen lisäksi paljon muutakin, kuten kisoja, ikäkausitapahtumia, retkiä ja leirejä. Tässä tärkeimpiä kevään tapahtumapäivämääriä:

Maaliskuussa samoajaretki (samoajat)

5.-7.4. Lippukuntaretki (kaikki)

24.4. Kokkisota (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset)

27.4. Törmä (seikkailijat, tarpojat, samoajat)

11.5. SuperSupe (sudarit)

21.5. Kevätnuotio (kaikki, myös kotiväki!)

2.6. Johtispäivä (johtajat)

13.-17.6. Samoajaleiri (samoajat!)

 

Kesäleiri 8.-14.7. (SuSet 10.-14.7.)

Tänä vuonna lähdemme lippukunnan omalle kesäleirille! Leiri pidetään heinäkuun toisella viikolla Turun lähistöllä Linnavuoren eräkeskuksessa. Leiri alkaa tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten vaelluksella 8.-10.7. Kurjensuon kansallispuiston maisemissa. Sudenpennut ja seikkailijat liittyvät seuraan 10.7. Loppuleiri 10.-14.7. vietetään Linnavuoressa. Lisätietoa tulossa kevään mittaan!

 

Johtajat koolla suunnittelemassa kevättä!