Hauskaa partioviikkoa!

Partioviikkoa vietetään huhtikuussa sillä viikolla, jolle osuu Yrjön nimipäivä – partiolaisten suojelupyhimyksen Pyhän Yrjön kunniaksi. Partioviikolla partiolaiset näkyvät ja kuuluvat tavallista enemmän kaikelle kansalle. Partioviikolla pidetään huivia kaulassa koulussa ja töissä, sometetaan #partiontakii (kannattaa käydä kurkkaamassa!) ja järjestetään paljon tapahtumia.

Sotungin Tuliketut aloittivat keskiviikkona 25.4. uuden perinteen, Kokkiskaban. Skabassa ryhmät seikkailijoista ylöspäin suunnittelevat trangialla tehtävän ruoan, Aiempina vuosina jo perinteeksi muodostunut Kakkuskaba kaulimineen on siis vaihtunut Kokkiskabaan ja voittokauhaan. Kisailijat kokkasivat ihania herkkuruokia, ja voiton vei Triplajuustot-tarpojavartio nacholautasellaan ja omatekemällä hampurilaisellaan. Onnea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voittajavartion kiertopalkinto ja ei-niin-säilyvä palkinto 😉

 

Loppuviikosta Tulikettuja osallistuu Partiojohtajien juhlaillalliselle ja partiotaitokisoihin Törmään ja SuperSupeen. Tällä viikolla on myös hyvä hetki käydä ilmoittautumassa Lippukunnan kevätretkelle! Kevätretken lopuksi järjesestään koko perheelle kevään päätöstapahtuma eli Kevätnuotio. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa (kuksaan.fi/19371) huoltajan partioID:llä. Retkikirje ja muuta infoa edellisestä uutisesta.

 

Hauskaa partioviikon loppua ja vappua!