Tuikku-Tytöt ry on nyt Sotungin Tuliketut ry

Hakunilan alueen partiolippukunta Tuikku-Tytöt ry on muuttanut nimensä Sotungin Tuliketut ry:ksi. Uusi nimi on hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa. Nimenvaihdoksen taustalla on Tuikku-Tyttöjen yhdistyminen tyttölippukunnasta sekalippukunnaksi hakunilalaisen Kehäpartio ry:n kanssa. Kehäpartion jäsenet liittyvät Sotungin Tulikettujen jäseniksi, ja loppuvuonna Kehäpartio ry lakkauttaa yhdistyksensä.

Lippukunnan yhteystiedot muuttuvat vain sähköpostin osalta. Uusi sähköpostiosoite on sotungintuliketut@gmail.com, mutta parhaiten yhteyden meihin saa lippukunnanjohtajan tai muun johtajiston kautta. Lippukunnan tilinumero pysyy samana, mutta saajan nimi on nyt Sotungin Tuliketut ry. Pankki ohjannee vielä vanhalla nimellä maksetut maksut meille, kunhan tilinumero on oikein.

 

Tuikku-Tyttöjen somekanavat, kuten Facebook– ja nettisivut, päivitään kesän aikana Sotungin Tulikettujen sivuiksi. Lippukunnan kesäleirillä heinäkuun lopussa laitetaan uudet huivit kaulaan ja lähdetään kohti uusia, yhteisiä seikkailuja!

 

Uusien tuulien myötä odotamme aiempaa suurempaa lapsiryntäystä syksyllä. Me partiolaiset olemme vähän huonoja pyytämään apua, mutta nyt pyydämme! Löytyisikö teistä pari vanhempaa (tai teidän tuttua), jotka olisi valmiita lähtemään mukaan toimintaamme ja vetämään sudenpentulaumaa yhdessä toisen aikuisen kanssa?

 

Ryhmänjohtaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vain halun oppia uutta ja toimia lasten parissa. Me perehdytämme ja tarjolla on myös kursseja, joilta saa paljon lisätietoa asiaan. Sen lisäksi, että mahdollistat yli kymmenelle alueen lapselle viikottaisen harrastuksen, saat sellaisen myös itsellesi! Laita viestiä ja tuu mukaan!