Mukaan partioon

Partiosta uusi harrastuksesi?

Partio on maailman suurin nuorisoliike, jonka tavoitteena on tukea lasten ja nuorten kasvua heidän yksilölliset ominaispiirteensä huomioiden. Päämääränä on persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoinen, vastuuntuntoinen, aktiivinen sekä itsenäisesti ajatteleva paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäsen. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen. Partiota monipuolisempaa harrastusta saa hakea.

Partio on hauska ja kokemusrikas harrastus, jossa voi tehdä ja kokea melkein mitä vain! Partio on ystävyyttä, naurua, seikkailua, yhdessä tekemistä, luonnossa liikkumista sekä unohtumattomia elämyksiä. Partio on avoin kaikille kieleen, uskontoon tai taustaan katsomatta. Partion ohjelma ja aktiviteetit on suunnattu pääasiassa 7–22-vuotialle lapsille ja nuorille. Mukaan voi tulla minkä ikäisenä tahansa ja kaikki tarvittavat taidot tulevat tutuiksi vaikka aloittaisit harrastuksen myöhemminkin. Aikuisia tarvitaan mukaan vapaaehtoisiksi mahdollistamaan viikkotoimintaa ja retkiä, ja samalla partio on harrastus aikuisellekin. Alle kouluikäiset voivat harrastaa oman aikuisensa kanssa perhepartiota.

Hyppää mukaan elämäsi seikkailuun partiolippukunta Sotungin Tuliketuissa! Sotungin Tuliketut on syntynyt kesällä 2017 Kehäpartion ja Tuikku-Tyttöjen yhdistymisen tuloksena. Meillä on ryhmiä kaikenikäisille Hakunilan suuralueen lapsille (toiminta-alueena Itä-Hakkila, Nissas, Hakunila, Vaarala, Kuusikko). Pääkokoontumistilamme eli kolo sijaitsee Hakunilan kirkon alakerrassa. Lisäksi osa ryhmistä kokoontuu Nissaksen asukaspuisto Neliapilassa, Skomarsin torpalla tai Hakunilan Päivätoimintakeskuksessa.

Ilmoittautuminen

Pääset mukaan toimintaamme ottamalla yhteyttä uusien jäsenten yhteyshenkilöön Iirikseen (iiris.kihlstrom(a)partio.fi) tai täyttämällä sähköisen jäsenhakemuksen.

Partio pyörii vapaaehtoisvoimin, ja tarvitsemme lähes jatkuvasti uusia aikuisia mukaan mahdollistamaan viikkotoimintaa. Tule rohkeasti mukaan, et tarvitse aiempaa partiotaustaa! Aikuisille avoimia pestejä voit kurkata täältä.

Aikuinen on mahdollistaja ja tukija – sekä tekijä ja kokija!