Partiostartti ti 15.8. klo 18 Hakunilan kartanolla

Partiosyksy 2023 polkaistaan käyntiin tiistaina 15.8. klo 18 alkaen Hakunilan kartanon pihamaalla (Kartanontie 1, 01200 Vantaa). Tervetuloa kaikki vanhat lippukuntalaiset tapaamaan tutut kaverit ja kuulemaan syksyn jutuista!

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki partioon mukaan haluavat uudet tyypit sekä kaikki ylipäätään partiosta kiinnostuneet! Tapahtumassa jaetaan infoa partiosta, tutustutaan partioharrastukseen ja syödään muurinpohjalettuja. Startissa voi ilmoittaa lapsensa mukaan partioon, ja mikä tärkeintä: myös aikuiset voivat tulla mukaan toimintaan! Tarvitsemme aikuisia vapaaehtoistyöhön. Partiotoiminnan tulevaisuus riippuu aikuisista, jotka vetävät ryhmiä. Et tarvitse aiempaa partiotaustaa. Tule mukaan mahdollistamaan harrastus alueen lapsille ja nuorille! Aikuinen saa myös itse paljon partiosta – uusia kavereita, kokemuksia ja mahdollisuuden tuoda omaa erikoisosaamistaan isomman porukan voimavaraksi. 

Nähdään Partiostartissa!