Ilmoittaudu Kajolle 2.2. mennessä!

Lippukuntamme osallistuu kesällä 2022 finnjamboree Kajolle! Tule mukaan kokemaan huikea leiri upeissa Evon maisemissa!

 

Kajo järjestetään Evon leirialueella 15.-23.7.2022. Leirille osallistuu partiolaisia ympäri Suomea sekä ulkomailta. Meidän lippukunnasta osallistuvat kaikki tarpojat ja sitä vanhemmat jäsenet. Majoitumme kaikki samassa leirilippukunnassa. Oman lippukuntamme lisäksi leirilippukuntaan kuuluu partiolaisia Pohjois-Karjalasta. Uudet partiokaverit on siis taattu!

Tarpojille on luvassa ohjelmalaaksoja ja leirielämää, samoajat ja sitä vanhemmat ovat pesteissä joko pestivartioissa tai muussa, itse valitussa pestissä. Leiriviikkoon kuuluu mm. avajaiset ja päättäjäiset sekä kahvilat ja muu elämysohjelma.

Kajolle ilmoittaudutaan Kuksassa 2.2.2022 mennessä. Lue ensin ohjeet Kajon sivuilta.

Luethan tarkkaan kysymykset ilmoittautumislomakkeella. Huomioithan, että leirimaksu 250e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun voi hakea kokonaista tai puolikasta stipendiä taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Stipendeistä tarkemmin Kajon sivuilla.

Myös lippukunta tukee jokaista Kajolle lähtijää 50 eurolla! Lippukunnan tuki maksetaan Holvi-kulukorvauslomakkeen kautta ilmoittautumisen päätyttyä. Tarkemmat tiedot lippukunnan tuen hakemisesta löytyy tästä: Lippukunnan tuen hakeminen.

Koronavirustilanne huolestuttaa varmasti monia. Leirin järjestymisen suhteen ollaan toiveikkaita, ja järjestelyt rullaavat eteenpäin koronatilannetta tarkasti seuraten. Mikäli leiri kuitenkin jouduttaisiin perumaan, palautetaan leirimaksusta se osa, jota ei ole vielä kiinnitetty leirin kuluihin. Lippukunnan tukea 50e ei peritä takaisin, eli leirin peruuntuessa osallistuja ei jää kovin paljoa miinukselle. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan! Lue lisää Kajon tiedotteesta.

Toivottavasti nähdään kesällä Evolla – upealla, suurella, hienolla Kajolla!

PS Sudenpennuille ja seikkailijoille järjestetään vantaalaisten oma kesäleiri Kimmellys! Seuraa tiedotusta!