Adventtikalenterit myynnissä NYT!

Partiolaisten perinteiset adventtikalenterit ovat nyt myynnissä! Myös Sotungin Tuliketut myyvät kalentereita. Kalenterit ja myyntiohjeet sekä -vinkit on toimitettu lippukuntalaisille lokakuun partioilloissa. Omalta johtajalta saa lisää kalentereita!

Adventtikalenterin hinta on 10€, ja koko tuotto käytetään partiotoimintaan. Meidän oma lippukunta saa 4,5€/kalenteri, ja loput 5,5€/kalenteri menee piirille ja keskusjärjestölle. Kalenterituotoilla saamme pidettyä retki- ja tapahtumamaksut kohtuullisina, ja ensi vuonna tuetaan erityisesti kesän kesäleirejä Kajoa ja Kimmellystä. Tavoitteenamme on myydä 1000 kalenteria!

Voit tukea Sotungin Tulikettuja ostamalla meiltä adventtikalenterin! Voit ottaa yhteyttä tämän vuoden joulukampanjapäällikköön Riikkaan (riikka.haltia(a)partio.fi) ja sopia kalenterin ostosta. Voit myös tilata kalenterin netin kautta itsellesi tai yllätykseksi tuttavalle. Ostaessasi netin kautta, voit ohjata tuoton tietylle lippukunnalle (eli meille!) valitsemalla lippukunnan listasta. Voit ostaa kalenterin suoraan Tulikettujen hyväksi tästä linkistä: https://www.adventtikalenteri.fi/osta-partiolaisten-adventtikalenteri/lippukunta/sotungin-tuliketut-ry/

 

Kiitos tuestasi, ja ihanaa joulunodotusta!