Partiosyksy on alkanut!

Partiosyksy on alkanut! Viikkotoiminta alkaa koloilla ja ulkona lähes normaaliin tapaan tutut koronarajoitukset huomioiden:

 Tule partioon vain terveenä
 Pidä turvaväliä toisiin
Yli 12-vuotiaat pitävät maskia sisäkokouksissa (ja myös ulkona, jos ollaan lähikontaktissa toisiin)

Ryhmänjohtajat ovat yhteydessä ryhmiin ja kertovat tarkemmin syksyn toimintasuunnitelmasta.

Kiinnostaako partioharrastus?

Haluatko lapsesi mukaan partioon? Sudenpenturyhmät (7-10v.) ovat nyt täynnä, mutta vanhempien ikäkausien ryhmiin mahtuu mukaan uusia partiolaisia. Helpointa on täyttää netissä jäsenhakemus lippukuntaamme. Hakemuksen käsittelyn jälkeen lähetämme sähköpostitse tiedon ryhmästä ja kokousajasta. Uusi sudenpentulauma perustetaan, mikäli saamme mukaan uusia aikuisia vetäjiksi.

Aikuinen, tää on sulle:

Milloin viimeksi olet nukkunut teltassa, vuollut puukolla tai käyttänyt trangiaa? 🏕️🍂 Tai opetellut uuden taidon ja saanut lisää kavereita? 🤗 Partio on seikkailuja myös aikuisille! Vapaaehtoisena mahdollistat lasten ja nuorten harrastukset sekä saat itse uusia elämyksiä.🌟 
Olisiko sinulla mahdollisuus lähteä mukaan toimintaamme? Laita somessa tai suoraan lippukunnanjohtajalle iiris.kihlstrom@partio.fi. Anna partion yllättää! 🔥🔥