Kesäleiri Muisku 31.7.-3.8.2021

Muisku’20 on vantaalaisten partiolaisten kesäleiri Padasjoella heinä-elokuun vaihteessa. Leiri siirrettiin kesältä 2020 kesälle 2021 koronapandemian takia. Samasta syystä Muisku onkin muokattu ihan uudenlaiseksi elämykseksi! Leiriä varten on tehty tarkat turvallisuussuunnitelmat; leirillä kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja toimitaan koko ajan vain oman leirilippukunnan kesken. Lisäksi leiri jaetaan kahteen samanlaiseen osaan – puolet ensin ja sitten loput. Lisää infoa, taustoja ja ohjeita löydät Muiskun nettisivuilta. Ilmoittautuminen on auki 1.3.-31.3.!

Ohjeita Sotungin Tuliketuille:
🦊 Leireilemme 2. osassa eli 31.7.-3.8.2021
🦊 Leirin todellinen hinta on 100e, mutta lippukunta tukee tulikettuja leirimaksussa: leirin hinta alle 18-vuotiaille tuliketuille 90e ja yli 18-vuotiaille tuliketuille 75e. Lippukunta siis tukee alaikäisiä lähtijöitä 10 eurolla ja täysi-ikäisiä 25 eurolla. Mikäli leiri jouduttaisiinkin perumaan, palautuu koko leirimaksu lähtijälle.
🦊 Laskutus alkaa vasta myöhemmin keväällä.
🦊 Ilmoittautumisen yhteydessä voit hakea 100% tai 50% stipendiä Pääkaupunkiseudun Partiolaisilta.
🦊 Mikäli et anomisesta huolimatta saa PäPalta stipendiä tai taloustilanteesi muuttuu radikaalisti ennen leirimaksun eräpäivää, ota yhteys lippukuntaan. Kenenkään leiri ei jää rahasta kiinni!
🦊 Kesätyöturva ja inttitakuu! Mikäli et saakaan lomaa (kesä)töistä, voit perua osallistumisen maksutta 31.5. asti. Inttitakuu 14.7. asti.
🦊 Leirituotteiden tilaus alkaa myöhemmin.

 

➡️ Ja eikun Kuksaan! Tämä linkki vie suoraan ilmoittautumiseen.