Lippukuntaretki 28.2.-1.3.2020

Tule mukaan koko lippukunnan yhteiselle Talviretkelle! Retki pidetään Nuuksiossa Lärkansilla (Ruuhijärventie 5), jonne matka taittuu tilausbusseilla. Retkellä ollaan paljon ulkona partiotaitojen ja talvipuuhien parissa. Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa, ja sitä vanhemmat kaminalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa.

Lähtö & paluu

Tilausbussi lähtee perjantaina 28.2. klo 18.00 Hakunilan kirkolta. Olethan paikalla viimeistään klo 17.45!

Tilausbussi hakee retkeläiset sunnuntaina 1.3. klo 14.00 Lärkansilta, eli Hakunilassa olemme noin klo 14.45.

Varustelista

Varustelista löytyy retkikirjeestä: Talviretki. Retkiolosuhteissa on tärkeää pysyä kuivana ja lämpimänä, ja säähän sopivat ulkovaatteet sekä kerrospukeutuminen auttavat asiassa.

Puuttuuko kotoa varusteita, joiden hankkiminen ei juuri nyt ole mahdollista? Lippukunnalla on varusteita (rinkkoja, makuupusseja, puukkoja jne.), joita retkeläisten on mahdollista lainata. Mikäli tarvitset lainavarusteita, ole hyvissä ajoin yhteydessä lippukunnanjohtajaan Essiin (essi.haltia@partio.fi) varusteiden varaamiseksi.

Ilmoittautuminen ja retkimaksu

Ilmoittautuminen tapahtuu 14.2. mennessä Kuksassa osoitteessa www.kuksaan.fi/32690.  Ilmoittautuminen huoltajan partio-ID-tunnuksella. Mikäli partio-ID-tunnusten kanssa on ongelmia, ota yhteyttä retkenjohtajaan.

Retkimaksu 20€ maksetaan 14.2. mennessä Sotungin Tulikettujen tilille FI54 5780 3820 0020 37 viitteellä 31066.

Vanhemmat mukaan! 

Toivotamme retkelle tervetulleeksi myös partiolaisten vanhemmat. Retkellä tarvitaan apua mm. muonituksessa ja ohjelman toteuttamisessa. Samalla aikuiset saavat nauttia retkielämästä ja uusista kokemuksista, kuten vaikkapa telttayöstä ja kipinämikkovuorosta. Mukaan voi tulla illaksi, päiväksi tai koko viikonlopuksi. Ilmoittautuminen tapahtuu saman ilmoittautumislomakkeen kautta kuin partiolaisten ilmo

 

Lisätietoja saat omalta ryhmänjohtajaltasi tai retkenjohtajalta Riikka Haltialta (riikka.haltia@partio.fi)! Tervetuloa mukaan!